Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Grilaje mobile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Antiefractie
Out Of stock
Descriere
Grilajele metalice mobile sunt sisteme care pot fi comandate cu diverse variante de lamela, in functie de nevoile spatiului si de preferintele utilizatorilor.

Grilajele cu lamela neperforata sunt utilizate pentru inchiderea unor spatii foarte mari sau pentru securizarea intrarilor in spatii rezidentiale sau comerciale.

Considerate printre cele mai performante sisteme antiefractie, grilajele cu lamela plina inlocuiesc cu succes paza umana, reducand astfel costurile.

Rezistenta mare in timp, conferita de lamelele pline din otel de 0,7 mm, si blocarea totala a vizibilitatii din exterior catre interior reprezinta principalele caracteristici ale acestui tip de grilaj si stau la baza eficientei si randamentului sporit in timp.

Grilajele fabricate de noi asigura si o aerisire optima precum si vizibilitatea magazinului, se poate monta si senzori si motoare cu actionare pe telefon mobil.
Aceste grilaje mobile se pot comanda in Show room-ul nostru in Cluj-Napoca, calea Manastur, nr. 42, office@proka.ro, tel. 0729038770.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura