Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pergola bioclimatica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5000 lei Lei
Brand
Umbrool
Out Of stock
Descriere
Sc Proka Service pune intr-o noua lumina conceptul de gradina de iarna si pergola. Imaginati-va pergola dvs. adaptandu-se la vremea sezoniera prin apasarea unui buton. Gradina de iarna ofera protectie completa chiar si pe vreme aspra si neprietenoasa, iar atunci cand natura infloreste, va puteti bucura in mod liber de beneficiile aerului proaspat si luminii soarelui sub pergola prin deschiderea sau indepartarea peretilor laterali. Dupa cum sugereaza si numele, spatiul de aer de sub pergole ofera utilizatorilor un confort similar cu cel al camerelor cu aer conditionat.

Intervalul de umbrire realizat prin rotirea lamelelor depinde de sensul de deschidere-inchidere si de orientarea cladirii si a pergolei instalat langa casa .

Expunerea la soare:

In exemplul nostru, lamelele se deschid spre raza luminii soarelui. Aceasta este o solutie care profita la maximum de luminozitatea maxima a luminii solare, care poate fi reglata la infinit. Recomandat pentru spatiile de locuit marginite de sticla, deoarece restrictioneaza mai putin lumina naturala care patrunde in apartament

Denumirea tipului PergoLine se refera la forma plata a lamelelor rotative, care poate fi folosita pentru a construi cea mai puternica structura de acoperis din gama de pergole bioclimatice Umbroll.

Structura Umbroll PergoLine nu contine materiale textile, prin urmare ofera o pardosire extrem de durabila si stabila pentru recreere in aer liber. Structura masiva de pergola autoportabila asigura un drenaj ascuns al apei. In plus, poate accepta profile pregatite pentru optiuni optionale de incalzire si iluminare si poate fi comandat cu mai multe elemente de acoperire laterala optionale rezistente la vant.

Structura acoperisului este formata din lamele de aluminiu extrudat care pot fi rotite la un unghi de inclinare de 0 -140. In stare deschisa, permite circulatia libera a aerului, racind astfel zona acoperita cu aer conditionat natural. Este actionat de un motor liniar de joasa tensiune. Sistemul de control si iluminarea optionala indeplinesc cele mai inalte cerinte de protectie la atingere.

Pentru comenzi va asteptam in Showromul nostru din Cluj-Napoca str. Fabricii nr 93-103 , Tel .Watsap 0729038770, sau 0745606450 email office@proka.ro , www.proka.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura